Het Diner

cheers RE

Wanneer je alleen bent hoef je je niet alleen te voelen en wanneer je je alleen voelt hoef je niet alleen te zijn!

Het Diner. Iedere maand op een maandag avond, verschillende locaties en in een andere vorm.

Stelt u zich eens voor: een prachtig gedekte tafel, een gezellige ambiance en nieuwe mensen/ vrienden ontmoeten. Dit altijd in een ongedwongen sfeer en laagdrempelig voor diegene die het lastig vindt alleen een restaurant binnen te stappen. Houd je van lekker eten, een glaasje geluk en gezelligheid? Laat je dan niet weerhouden door verlegenheid en zet de deur open naar een bijzonder samenzijn. Niemand hoeft zich immers alleen te voelen of alleen te zijn.

Telkens genieten van een compleet verzorgd drie gangen diner (keuze uit vis, vlees of vegetarisch) met hierbij 2 consumpties en koffie. Er is altijd wel een reden te verzinnen om deel te nemen aan Het Diner.

Het eerst volgende diner, rondom kerst vindt plaats op maandag 16 december van 17.30- 20.00 uur in restaurant de Rietschans in Haren. Dit keer een all-in prijs van 42,50. Per deelnemer gaat er 10% van de opbrengst naar kinderfonds MAMA’S. Hiermee kunnen de MAMAS per aanmelding één kind redden (aanmelden Het Diner 16 december kan niet meer). Houd de website in de gaten voor het volgende Diner.

Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo

Ik bied mogelijkheden en creëer kansen