Referenties

Referenties

  • Alles
  • Algemeen
  • Diamond Event
  • Huwelijk
Ingrid Elmendorp
Het was feestelijk met de lekkere champagne, mooi gepresenteerd, en ik won een diamant, heel leuk
Karel en Peter
wilden een bruiloft met een watermerk en vroegen mij het evenement te organiseren op een eilandje in het meer. Hoeveel romantischer wil je het hebben? Kwalitatief beslist géén water bij de wijn!
Louise en Jeroen
hebben hun huwelijk bezegeld in de achtertuin van een museum. Een historische gebeurtenis in een tijdloos decor. Hier werd nieuw en oud voor altijd met elkaar verbonden.
Merel en Sander
hebben de bijzondere tuin van haar ouders ‘geleend’ als achtergrond voor hun-even bijzondere- bruiloft. Telkens bij het betreden van deze plek zullen mooie herinneringen in hun gedachten komen.
Janneke en Albert
hebben hun bruiloft gevierd op een door mij voorgestelde locatie. Het zoeken naar een geschikte gelegenheid kun je gerust aan mij overlaten. Voor elk budget vinden we de juiste plek.
Chava en Peter
hebben hun bruiloft thuis en toch ”uit” laten organiseren. Hun eigen tuin was het decor van een onvergetelijke dag. Een duurzame verbintenis hoeft beslist niet duur te beginnen.
Bas en Eltjo 
hebben op mijn advies hun bruiloft op een externe locatie gehouden. Het was een gebeurtenis met werkelijk alles erop en eraan…..inclusief het bijzondere Diamond-Event.
Marlies en Sandra 
hebben mij, als wedding planner, gevraagd ervoor te zorgen dat ze thuis in de echt werden verbonden door BN’er en BABS Emile Ratelband. Een humor-en sfeervolle aangelegenheid. Alles is mogelijk!
Anneke en Peter
hebben ervaren dat de inzet van een wedding-planner thuis, een mooie gelegenheid is voor een combinatie van hoge kwaliteit tegen relatief lage kosten.
Herma Jonker
Heb je een bijzondere verjaardag te vieren? Bijvoorbeeld je 50e en je wilt zeker GEEN Sarah! Marsha verzorgt dat tot in de puntjes. Doe het eens niet zelf en maak er iets speciaals van. Omdat je dat verdient! Zij zorgt ervoor dat je niet hoeft te zoeken naar inspiratie en het scheelt je enorm veel tijd. Marsha zet zich voor 200% in. Vanaf de uitnodigingen bedenken, de DJ, jaren 80 sfeer (of iets anders dat je verkiest) en de heerlijkste hapjes. Leuke meiden voor de catering en als verrassing een boekwerk waar alle gasten iets in kunnen schrijven zodat het echt onvergetelijk wordt. Kortom ik kan haar iedereen aanbevelen. Een storm aan ideeën en ze kan ze nog uitvoeren ook! � (Ook fantastisch idee om cadeau te geven! �)
Hans de Kort
Marsha Ratelband van Ratelband -Events, heb ik ervaren als een vakvrouw pur sang. De zorg voor een soepel verloop van een event is een professie. Maar de meerwaarde van een oog voor details, die ervoor zorgt dat het een memorabele gebeurtenis wordt, verheft het tot een kunst. De persoonlijke aandacht van Marsha is een waarborg voor een uitstekende vervulling van gewone en bijzondere wensen. Ze weet haar team en partners te inspireren tot prestaties die doorsnee verwachtingen overtreft. Dat maakt onze keuze voor Ratelband-Events tot een logische beslissing.

Enkele reacties van mensen die tijdens het Diamond Event aanwezig waren;

Janneke: “Ik was bij de opening van een juwelierszaak in Brussel en had de échte diamant. Wat een geweldige verrassing!”

Sanne: “Ik was aanwezig op de High Tea van Marjolijn. Wat een belevenis! Naast mijn kennismaking met een BN-er, ging ik ook nog eens naar huis met een échte diamant”.

Leontien: “Op het vrijgezellenfeest en Diamond Event van mijn vriend Albert kwam Umberto Tan langs. Geweldig om kennis mee te maken”.

Maartje: Tijdens de lancering van een nieuw type auto, werd ik verrast met een glas bubbels. Hierin zat een échte diamant, geweldig!”