Marsha / Handjes

Wie is Marsha?

Betrouwbaar, betrokken, creatief en ik geef altijd meer dan 100%.

marsha-ratelband

Ervaring: Public Relations – Communicatie – Marketing – Social Media – Designer- Verkoop- Administratie- Telefonie.

Vanaf juni 2024 gestart: Handjes @Winkel @Horeca @Kantoor. Ad hoc inzetbaar! In deze tijd van personeelskrapte en verzuim kan ik een uitkomst bieden voor ondernemers. Ik ben flexibel inzetbaar en kan razendsnel inspelen op vraag uit de markt.


Productie werkzaamheden: Voorbeelden van werkzaamheden: bereidt werk voor en plant het werk, controleert de voortgang van de werkzaamheden en rapporteert hierover aan de productieleider, regelt medewerkers en materiaal en zorgt ervoor dat deze op het juiste moment op de juiste plaats aanwezig zijn, voert correspondentie, maakt afspraken en zorgt dat alles tot in de puntjes verzorgd is.

Marsha als Social media expert, besteed veel tijd en aandacht om het juiste resultaat te behalen. Meer volgers, meer bekendheid en betrokkenheid. Ofwel succes gegarandeerd.

Graag denk ik mee in het ontwerpen van visitekaartjes, flyers, uitnodigingen en ander drukwerk en help ik mee je website up too date te houden. Hier komt mijn creativiteit erg van pas en zorgt voor een origineel en anders, dan anders resultaat!

Tijd speelt voor mij geen rol! Resultaat en uniek is mijn uitgangspunt. Mijn kernwaarden zijn altijd iets extra’s geven. Altijd anders dan anders. Of het nu gaat om het organiseren van jou trouwerij (op een privé eiland) Een spectaculair afstudeer feest (je vrienden verwelkomen vanuit een parachute) of een Diamond Event bij je thuis of op een bijzondere locatie. Ik leef mij volledig in en zo staat iedere gebeurtenis op zichzelf. Ik doe dit werk vanuit mijn hart en ziel.

Slide Image
Slide Image
Slide Image
Slide Image
Slide Image
Slide Image
Slide Image
Slide Image
Slide Image

Het was feestelijk met de lekkere champagne, mooi gepresenteerd, en ik won een diamant, heel leuk

Ingrid Elmendorp

wilden een bruiloft met een watermerk en vroegen mij het evenement te organiseren op een eilandje in het meer. Hoeveel romantischer wil je het hebben? Kwalitatief beslist géén water bij de wijn!

Karel en Peter

hebben hun huwelijk bezegeld in de achtertuin van een museum. Een historische gebeurtenis in een tijdloos decor. Hier werd nieuw en oud voor altijd met elkaar verbonden.

Louise en Jeroen

hebben de bijzondere tuin van haar ouders ‘geleend’ als achtergrond voor hun-even bijzondere- bruiloft. Telkens bij het betreden van deze plek zullen mooie herinneringen in hun gedachten komen.

Merel en Sander

hebben hun bruiloft gevierd op een door mij voorgestelde locatie. Het zoeken naar een geschikte gelegenheid kun je gerust aan mij overlaten. Voor elk budget vinden we de juiste plek.

Janneke en Albert

hebben hun bruiloft thuis en toch ”uit” laten organiseren. Hun eigen tuin was het decor van een onvergetelijke dag. Een duurzame verbintenis hoeft beslist niet duur te beginnen.

Chava en Peter

hebben op mijn advies hun bruiloft op een externe locatie gehouden. Het was een gebeurtenis met werkelijk alles erop en eraan…..inclusief het bijzondere Diamond-Event.

Bas en Eltjo 

hebben mij, als wedding planner, gevraagd ervoor te zorgen dat ze thuis in de echt werden verbonden door BN’er en BABS Emile Ratelband. Een humor-en sfeervolle aangelegenheid. Alles is mogelijk!

Marlies en Sandra 

hebben ervaren dat de inzet van een wedding-planner thuis, een mooie gelegenheid is voor een combinatie van hoge kwaliteit tegen relatief lage kosten.

Anneke en Peter